fbpx

VELKOMMEN TIL FJELDVIG

Er du klar for et liv i sus og dus tett på bryggekanten?

På den historiske Sandefjord-eiendommen Fjeldvig kommer nå et eksklusivt leilighetsprosjekt beliggende ved vannkanten, med fantastisk kveldssol og unik utsikt over byens havnebasseng. Her bor du rett ved nærbutikk og brygge med båtplasser, og ikke mer enn en liten rusletur langs brygga til sentrum.

Se boligene

Arkitektens ord

Store leiligheter med unik beliggenhet

Alle leilighetene har en stor bredde, slik at både stue / kjøkken og master bedroom ligger med utsikt ut over fjorden og Sandefjord sentrum, med lange, store vinduer mot vest. Dette var et sentralt utgangspunkt for å påføre maksimal kvalitet til alle leilighetene.

Finn ut mer

GODE GRUNNER TIL Å KJØPE NYTT

Flere fordeler med å kjøpe helt ny bolig

Følelsen du får når du tråkker over dørstokken første gang, og entrer rom der ingen har bodd før, gjør opplevelsen av ny bolig, noen hakk mer eksklusiv. I en splitter ny leilighet er det du som skal sette de første sporene.

Finn ut mer

Nærområdet

Står fritt til å nyte det beste av begge verdener.

Med en beliggenhet nær sentrum er det lagt til rette for å ta del i livet byen samtidig som veien er kort til rekreasjonsturer ute i naturen. Fjeldvig er en godt tilbud til deg som ønsker å bo både sentrumsnært, og i grønne omgivelser. Sandefjord gir rom for utfoldelse hele året, med et hav av aktiviteter, butikker, spisesteder og kulturopplevelser.

Beliggenhet