fbpx

Fordeler ved å kjøpe nytt

Med leilighet på Fjeldvig får du en enklere og tryggere hverdag i møte, med tanke på praktiske løsninger og vedlikehold. 

Følelsen du får når du tråkker over dørstokken første gang, og entrer rom der ingen har bodd før, gjør opplevelsen av ny bolig, noen hakk mer eksklusiv. I en splitter ny leilighet er det du som skal sette de første sporene. 

Noen liker den endeløse rekken av prosjekter som følger med et eldre hus. Men noen av oss ønsker også å stå fritt til å bruke tiden på helt andre ting – å kunne slippe å ofre en tanke til oppussing, vedlikehold, snømåking eller gressklipping… 

I kjelleren er det egen parkering, med adkomst til leilighetsplan via heis. Her kan du gå den mørke årstiden varmt i møte, med oppvarming og balansert ventilasjon som vil sørge for et godt og lunt inneklima – i de vinterkalde månedene. 

En annen fordel ved kjøp av splitter ny bolig er at dokumentavgiften på 2,5 prosent kun beregnes av tomteverdien, og ikke av boligens samlede verdi. Det medfører til vesentlig lavere kjøpsomkost-ninger, enn ved kjøp av brukt bolig.